Ja, prav ste prebrali! Šmarska ploščad bo v soboto, 25. junija 2016, deležna glasbenega vrhunca, kot ga že dolgo ne pomnimo.

Dve izjemni skupini bosta stali na odru šmarske ploščadi pred Kulturnim domom in vas popeljeli v poletno dogajanje na prostem. Legendarni in nepozabni sarajevski band Crveno Jabuku, ki vsakemu izmed nas prikliče malo jugo nostalgije ter, lahko bi rekli, da njihovo popolno nasprotje nasprotje, mlade in energične Učiteljice.

Ko se srečata jugo nostalgija in mladostna razigranost v enem večeru je to zagotovilo za večer vrhunske glasbe, sproščenega vzdušja in mladostne energičnosti, ki ga preprosto morate doživeti. Za ogrevanje v ta edinstven glasbeni večer bo poskrbela skupina Jackson, dogodek pa se bo zaokrožil z nastopom skupine Rock Arena.

Krivec za to, da Šmarje 25. junija ne bo zaspalo do jutranjih ur je Klub študentov šmarske regije in Obsotelja, ki glasbene veljake gosti v okviru Festivala ŠOK.  Nam so zaupali, da bo prireditev v vsakem vremenu, sicer so “naročili” nebo brez oblačka, če pa bo vremenska napoved kazala na dež pa bo koncert pod velikim šotorom.

Vstopnice so že na voljo v predprodaji na prodajnih mestih Eventima.

Če zaključimo v stilu enega izmed hitov Crvene Jabuke, lahko rečemo samo… To mi radi!