V soboto, 4. junija bo Klub študentov Dravinjske doline v Športnem parku v Slovenskih Konjicah ter na ploščadi pod Gimnazijo Slovenske konjice, priredil že tradicionalno športno prireditev Veter v laseh. Kot vsako leto se bomo tudi letos skupaj s športom borili proti vsem vrstam odvisnosti. Ta športni dan bomo za vas organizirali skupaj z Zavodom za šport Slovenske Konjice ter Športno unijo Slovenije.cover-vete-2016

Veter v laseh je športna prireditev, ki jo Klub študentov Dravinjske doline vsako leto organizira v sklopu vseslovenske akcije Športne unije Slovenije pod imenom Veter v laseh – s športom proti odvisnosti. Prostovoljci kluba bomo tako za vse otroke in mladino v Slovenskih Konjicah na športnih površinah Zavoda za šport Slovenske Konjice priredili tekmovanja v več disciplinah. Vsi obiskovalci se bodo lahko pomerili v tekmovanju v odbojki na mivki, malemu nogometu ter poulični košarki.

Kot vsako leto bomo tudi letos prireditev izvedli na dveh prizoriščih. Na ploščadi pod gimnazijo bosta potekala tekmovanja v odbojki na mivki ter malem nogometu, v športnem parku Slovenske Konjice pa bo potekalo tekmovanje v poulični košarki. Tekmovanja bodo prav tako razdeljena v dve starostni skupini, tako bodo skupaj tekmovali otroci starosti do 16 let, vsi starejši od 16 let pa bodo tekmovali v drugi starostni kategoriji.

Klub študentov Dravinjske doline bo tako za vse športnike, ki bodo tekmovali, kot za obiskovalce, ki bodo prišli navijati pripravil en super športni dan. Vsi ki se bodo prijavili na tekmovanja bodo prejeli spominsko majčko Športne unije Slovenije, hrano in pijačo. Najboljši v svojih kategorijah pa prejmejo tudi medalje.  Tako da se vidimo v soboto 4.6.2016 v Slovenskih Konjicah, vse prireditve se bodo pričele ob 13:00, prijavnine NI.

 

Fotografije iz dogodka si lahko ogledaš tukaj: galerija kšdd