kisovi dnevi zdravega zivljenja 2013 20130421 1535144330Zveza ŠKIS s projektom Škisovi dnevi zdravega življenja mlade že več let ozavešča o pomenu kvalitetne prehrane v času odraščanja. S pripravo brezplačnega zajtrka za študente sporoča, da je najpomembnejši obrok na dnevnem jedilniku prav zajtrk. Škisov zajtrk bo 12. aprila, na novi lokaciji pred NetCafejem v Ljubljani. V okviru projekta letos poteka zanimiv nagradni natečaj na temo prerokovanja iz kavne usedline. Natečaj poteka do 8. aprila.

 

Z bogatim, zdravim in brezplačnim Škisovim zajtrkom, pripravljenim iz okusnih ekoloških in tudi domačih slovenskih dobrot, bodo študenti svoj dan lahko začeli 12. aprila. Zveza ŠKIS že tradicionalni dogodek letos pripravlja na novi lokaciji, in sicer pred NetCafejem  pri Fakulteti za družbene vede. Zveza ŠKIS bo poskrbela, da bodo študenti tudi v primeru slabega vremena deležni okusnega zajtrka – v primeru dežja bo zajtrk pripravila v notranjih prostorih lokala.

cappuccino 2 1622641V okviru projekta poteka zanimiv nagradni natečaj na temo prerokovanja iz kavne usedline. S sodelovanjem se lahko potegujete za brezplačen Spring break v Poreču, dve tedenski karti za fitnes 4P in druge privlačne nagrade.

Natečaj poteka do 8. aprila 2016. Sodelujete tako, da pošljete fotografijo kavne usedline s svojo prerokbo (lahko je krajša) na elektronski naslov: ajda.novak@skis-zveza.si s pripisom ‘Natečaj_prerokovanje iz kavne usedline’. Bodite kreativni, inovativni in zabavni. Zmagovalno fotografijo in prerokbo bo izbrala posebna komisija. Bogate, praktične nagrade prejmejo najboljši trije.

Ne oklevajte s pošiljanjem fotografij in zabavnih prerokovanj ter z udeležbo na okusnem, brezplačnem zajtrku za študente!

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na Sandro (sandra.krizanec@skis-zveza.si) in Ajdo (ajda.novak@skis-zveza.si).